Studyx - Professional web training

BECOME A WEB EXPERT

IT opleidingen voor freelancers

Studyx IT opleiding voor freelancers

Als je start als freelancer sta je zelf in voor je verdere ontwikkeling. Er wordt van je verwacht dat je een grondige kennis bezit van de nieuwste ontwikkelingen in webdevelopment. Daarvoor zijn onze opleidingen. We willen freelancers zoals jou helpen om te steeds te blijven verbeteren. Onze cursussen zijn actiegericht en worden gegeven door professionele developers uit de praktijk.

Ben jij freelancer?

Kan je al (basis) programmeren maar wil je je kennis uitbreiden? Volg dan een van onze geavanceerde IT opleidingen in:

Deze opleidingen zijn ideaal voor freelance developers, webdesigners en online marketeers met voorkennis van het onderwerp.

5 weetjes over onze IT opleidingen

  1. Een opleiding kan duren tussen 1/2 dag en 8 dagen en gaat door in één van onze opleidingscentra in Antwerpen, Brussel, Gent of Harelbeke.
  2. De lessen worden altijd gegeven door een ervaren developer die dagelijks met beide voeten in de praktijk staat. Zo leer je wat je écht nodig hebt om beter te worden in je job. Je kan al je vragen stellen en leert de geheimen van het vak.
  3. Let wel op: om kwaliteit te garanderen zijn inschrijvingen beperkt. Enkel zo kunnen we je persoonlijk verder helpen en de tijd nemen om op al je vragen te beantwoorden.
  4. Cursisten dienen hun eigen laptop te voorzien. Broodjes, koffie en dranken zijn wel inbegrepen.
  5. De vermelde prijzen zijn altijd per persoon voor de volledige opleiding.

TIP: Met de KMO-portefeuille kan je tot 50% besparen per opleiding. Ben je niet zeker of je in aanmerking komt door deze subsidie? Surf dan even deze pagina met extra uitleg.

Liever een in-house training? Contacteer ons